Αρχική Σελίδα Προϊόνταμηχανή μεταφορέων ζωνών

Βιομηχανική ανθεκτική στη θερμότητα λαστιχένια Sidewall συνήθεια συστημάτων ζωνών μεταφορέων αποδεκτή

Βιομηχανική ανθεκτική στη θερμότητα λαστιχένια Sidewall συνήθεια συστημάτων ζωνών μεταφορέων αποδεκτή

Βιομηχανική ανθεκτική στη θερμότητα λαστιχένια Sidewall συνήθεια συστημάτων ζωνών μεταφορέων αποδεκτή
Βιομηχανική ανθεκτική στη θερμότητα λαστιχένια Sidewall συνήθεια συστημάτων ζωνών μεταφορέων αποδεκτή

Μεγάλες Εικόνας :  Βιομηχανική ανθεκτική στη θερμότητα λαστιχένια Sidewall συνήθεια συστημάτων ζωνών μεταφορέων αποδεκτή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: TECHANG
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: TCDJ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiatable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 20-30 εργάσιμων ημερών
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 50 σύνολα ανά μήνα

Βιομηχανική ανθεκτική στη θερμότητα λαστιχένια Sidewall συνήθεια συστημάτων ζωνών μεταφορέων αποδεκτή

περιγραφή
όνομα: Βιομηχανική ανθεκτική στη θερμότητα λαστιχένια Sidewall μηχανή μεταφορέων ζωνών συστημάτων ζωνών μετ Πλάτος ζωνών: 400~1200 χιλ.
Ύψος sidewall: 60~300 χιλ. Ικανότητα της μερικής γωνίας: 30~90
Ικανότητας: 5~466 Q3/h Κεντρικό ύψος της επικεφαλής ρόδας H2/h: 350~2000 χιλ.
Κεντρικό ύψος της ρόδας H2/h ουρών: 330~1000 χιλ. Ύψος της επιφάνειας H2/h ζωνών: 500~1500 χιλ.
Πλάτος του περιθωρίου B2/h ποδιών: 580~1690 χιλ. Προσαρμοσμένη: Αποδεκτή
Υψηλό φως:

βιομηχανικές ζώνες μεταφορέων

,

μεταφορέας ζωνών σιταριού

Βιομηχανική ανθεκτική στη θερμότητα λαστιχένια Sidewall μηχανή μεταφορέων ζωνών συστημάτων ζωνών μεταφορέων PVC

 

Προϊόν Decription
 
Η βιομηχανική ανθεκτική στη θερμότητα λαστιχένια Sidewall μηχανή μεταφορέων ζωνών συστημάτων ζωνών μεταφορέων PVC είναι ένας νέος τύπος του συνεχούς μεταβιβάζοντας εξοπλισμού, ο οποίος έχει μια μεγάλη μεταβιβάζοντας ικανότητα (1,5 έως τη 2 φορές υψηλότερη μεταβιβάζοντας ικανότητα από άλλους μεταφορείς)  ισχυρή μεταβλητότητα (τα βασικά μέρη είναι τα ίδια με εκείνους του καθολικού τύπου ζωνών), ευρύ φάσμα της εφαρμογής (κατάλληλης για το αμμοχάλικο, τον ασβεστόλιθο, τον άνθρακα, την άμμο, τον άργιλο, τη συμπυκνώνοντας σκόνη άμμου, τα ξύλινα τσιπ, το σιτάρι, κ.λπ… που με ένα μέγεθος φραγμών όχι περισσότερο από 550mm.)

1. Η βιομηχανική ανθεκτική στη θερμότητα λαστιχένια sidewall μηχανή μεταφορέων ζωνών συστημάτων ζωνών μεταφορέων PVC είναι ένα γενικής χρήσης συνεχές μεταβιβάζοντας υλικό για τα μαζικά υλικά, το οποίο υιοθετεί το μεταφορέα με ζαρωμένα sidewall και το διάφραγμα. Έτσι είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη μεγάλη μεταβίβαση κλίσης.

2. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις βιομηχανίες όπως ο άνθρακας, τα χημικά, οικοδομικά υλικά, η μεταλλουργία, η ηλεκτρική δύναμη, η ελαφριά βιομηχανία, το σιτάρι, ο λιμένας, κ.λπ…. Και μεταβιβάστε το διάφορο μαζικό υλικό με το μαζικό συγκεκριμένο βάρος 0.5-2.5t/m3 στα πλαίσια -15 °C ~ +40 °C της υγρασίας εργασιακών περιβαλλόντων.

3. Ο μεγάλος μεταφορέας ζωνών κλίσης μπορεί επίσης να θέσει τα οριζόντια μεταβιβάζοντας τμήματα οποιουδήποτε μήκους στο κεφάλι μονάδων και την ουρά μονάδων για τη σύνδεση με άλλο μεταβιβάζοντας εξοπλισμό.

4. Η μεταβιβάζοντας γωνία του μεταφορέα ζωνών με sidewall είναι 0°~90°.

 

Βιομηχανική ανθεκτική στη θερμότητα λαστιχένια Sidewall συνήθεια συστημάτων ζωνών μεταφορέων αποδεκτή 0

 

Προδιαγραφή

 

Ο ακόλουθος πίνακας παρουσιάζει στοιχεία λεπτομέρειας των διαφορετικών προτύπων της βιομηχανικής ανθεκτικής στη θερμότητα λαστιχένιας Sidewall μηχανής μεταφορέων ζωνών συστημάτων ζωνών μεταφορέων PVC για την αναφορά σας, θα επιλέξουμε ένα κατάλληλο πρότυπο για σας.

 

1 

 

Αρχή εργασίας

 

Η βιομηχανική ανθεκτική στη θερμότητα λαστιχένια Sidewall μηχανή μεταφορέων ζωνών συστημάτων ζωνών μεταφορέων PVC (sidewall μεταφορέας ζωνών) κατασκευάζεται με την ένωση μιας ελεύθερα stretchable λαστιχένιας κάθετης «φούστας» κυμάτων και στις δύο πλευρές της επίπεδης λαστιχένιας ζώνης μεταφορέων, και υπάρχει μια ορισμένη προσκόλληση δύναμης μεταξύ των φουστών, τις οποίες και ελαστικότητα της μορφής διαφραγμάτων ένας κοντόχοντρος κάδος για το υλικό μεταβιβάζεται συνεχώς στον κάδο. Ο μεγάλος μεταφορέας ζωνών κλίσης του DJ (sidewall μεταφορέας ζωνών) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στον άνθρακα, το σιτάρι, τα οικοδομικά υλικά, τα τμήματα χημικών ουσιών, υδρενέργειας και μεταλλουργίας, και να μεταβιβάσει το διάφορο μαζικό υλικό με το μαζικό συγκεκριμένο βάρος 0.5-2.5t/m3 στα πλαίσια -15 °C ~ +40 °C της υγρασίας εργασιακών περιβαλλόντων.

Για τα υλικά με τις ειδικές απαιτήσεις, όπως υψηλής θερμοκρασίας, τα υλικά με το όξινο, αλκαλικό, πετρέλαιο ή τους οργανικούς διαλύτες, οι ειδικές sidewall ζώνες μεταφορέων απαιτούνται.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα           

                                                                                                               

Η βιομηχανική ανθεκτική στη θερμότητα λαστιχένια Sidewall μηχανή μεταφορέων ζωνών συστημάτων ζωνών μεταφορέων PVC έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά γνωρίσματα: 

1. Μπορεί να μεταβιβάσει τα μαζικά υλικά με τη μεγάλη γωνία, η οποία μπορεί να σώσει πολύ διάστημα πατωμάτων εξοπλισμού και να λύσει εντελώς τη μεταβιβάζοντας γωνία σπου ο συνηθισμένος μεταφορέας ζωνών δεν μπορεί να φθάσει.

2. Ο μηχανοποιημένος μεταφορέας ζωνών μεταβιβάζει τα υλικά και το γενικό κόστος επένδυσης είναι χαμηλό, σώζοντας για 20% σε 30% των δαπανών επένδυσης.

3. Έναντι των συνηθισμένων μεταφορέων ζωνών, οι ανελκυστήρες κάδων και οι μεταφορείς μεταλλουργικών ξυστρών, αυτή η μηχανή έχουν την ανώτερη περιεκτική τεχνική απόδοση.

4. Η μεταβιβάζοντας ικανότητα είναι μεγάλη, μέχρι 6000m3/h, και το κάθετο ύψος ανύψωσης μπορεί να φθάσει σε 500m.

5. Κατά να μεταβιβάσει τα υλικά κάθετα, το υλικό μέγεθος μπορεί να είναι μέχρι 400mm.

6. Ομαλή μετάβαση από οριζόντιο σε πλάγιο (ή την κατακόρυφο).

7. Μικρή κατανάλωση ενέργειας, απλή δομή και κατάλληλη συντήρηση.

8. Η ταινία έχει την υψηλής αντοχής και μακριά ζωή υπηρεσιών.

 

Εφαρμογή

 

Η βιομηχανική ανθεκτική στη θερμότητα λαστιχένια Sidewall μηχανή μεταφορέων ζωνών συστημάτων ζωνών μεταφορέων PVC είναι κατάλληλη για το αμμοχάλικο, τον ασβεστόλιθο, τον άνθρακα, την άμμο, τον άργιλο, τη συμπυκνώνοντας σκόνη άμμου, τα ξύλινα τσιπ, το σιτάρι, κ.λπ… που με ένα μέγεθος φραγμών όχι περισσότερο από 550mm.

 

Βιομηχανική ανθεκτική στη θερμότητα λαστιχένια Sidewall συνήθεια συστημάτων ζωνών μεταφορέων αποδεκτή 2

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Xinxiang Techang Vibration Machinery Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Hou

Τηλ.:: +8615617167691

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα