Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜαγνητικός δονητικός τροφοδότης

Δομένος τροφοδότης σκονών τροφοδοτών βιομηχανίας τροφίμων φορητός GZV μίνι ηλεκτρομαγνητικός

Πιστοποίηση
Κίνα Xinxiang Techang Vibration Machinery Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Xinxiang Techang Vibration Machinery Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

Δομένος τροφοδότης σκονών τροφοδοτών βιομηχανίας τροφίμων φορητός GZV μίνι ηλεκτρομαγνητικός

Δομένος τροφοδότης σκονών τροφοδοτών βιομηχανίας τροφίμων φορητός GZV μίνι ηλεκτρομαγνητικός
Δομένος τροφοδότης σκονών τροφοδοτών βιομηχανίας τροφίμων φορητός GZV μίνι ηλεκτρομαγνητικός

Μεγάλες Εικόνας :  Δομένος τροφοδότης σκονών τροφοδοτών βιομηχανίας τροφίμων φορητός GZV μίνι ηλεκτρομαγνητικός

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: TECHANG
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: TCGZV
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiatable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 10 ~ 15 εργάσιμων ημερών
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολα ανά μήνα

Δομένος τροφοδότης σκονών τροφοδοτών βιομηχανίας τροφίμων φορητός GZV μίνι ηλεκτρομαγνητικός

περιγραφή
όνομα: Δομένος τροφοδότης σκονών βιομηχανίας τροφίμων φορητός GZV μίνι ηλεκτρομαγνητικός Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι
Τάση: 220 β Ισχύς συχνότητας: 50 Hz
Λειτουργία: Ομοιόμορφη σίτιση συχνότητας: 3000 χρόνος/λ.
Τρέχουσα: 0.08~0.25 Α Διπλό εύρος: 1,5 χιλιοστά
Προσαρμοσμένη: Αποδεκτή
Υψηλό φως:

ηλεκτρομαγνητικός τροφοδότης

,

μαγνητικός τροφοδότης

Δομένος τροφοδότης σκονών βιομηχανίας τροφίμων φορητός GZV μίνι ηλεκτρομαγνητικός

 

Εισαγωγή
 

Δομένος τροφοδότης σκονών βιομηχανίας τροφίμων ο φορητός GZV μίνι ηλεκτρομαγνητικός χρησιμοποιείται ευρέως στην ελαφριά βιομηχανία, τη χημική βιομηχανία, το σιτάρι, τα τρόφιμα, τις αλέθοντας, και άλλες βιομηχανίες, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως για τις διαδικασίες, και των ποσοτικές αυτόματες συσκευασιών, κ.λπ., και μπορούν να πραγματοποιήσουν τον έλεγχο και τον αυτόματο έλεγχο της διαδικασίας παραγωγής.

 

Περιγραφή προϊόντων
 
1. Δομένος τροφοδότης σκονών βιομηχανίας τροφίμων ο φορητός GZV μίνι ηλεκτρομαγνητικός είναι ένας νέος τύπος της σίτισης του εξοπλισμού, χρησιμοποίηση ηλεκτρομαγνητικού exciter ως πηγή δόνησης για να οδηγήσει την εργασία γουρνών χοανών. Χαρακτηρίζει την ομαλή δόνηση, την αξιόπιστη λειτουργία, τη μακριά ζωή υπηρεσιών και την ύπαρξη κατάλληλο για.

2. Δομένος τροφοδότης σκονών βιομηχανίας τροφίμων ο φορητός GZV μίνι ηλεκτρομαγνητικός είναι η μηχανή που μπορεί να προσανατολίσει και να ταΐσει τα μικρά μέρη στη γραμμή συνελεύσεων από τη δόνηση.

 

Δομένος τροφοδότης σκονών τροφοδοτών βιομηχανίας τροφίμων φορητός GZV μίνι ηλεκτρομαγνητικός 0

 

Προδιαγραφή

 

Ο ακόλουθος πίνακας παρουσιάζει λεπτομερή στοιχεία των διαφορετικών προτύπων δομένος τροφοδότη σκονών βιομηχανίας τροφίμων του φορητού GZV μίνι ηλεκτρομαγνητικού για την αναφορά σας, και θα επιλέξουμε ένα κατάλληλο πρότυπο που στις ανάγκες σας.

 

Πρότυπο GZV1 GZV2 GZV3 GZV4 GZV5
Ικανότητα σίτισης
(t/h)
0,1 0,5 1 2 4
Διπλό εύρος
(χιλ.)
1.5 1.5 1.5 1.5 1.5
Frenquency
(χρόνος/λ.)
3000 3000 3000 3000 3000
Δύναμη
(ψ)
5 8 20 25 30
Συσκευή ελέγχου Πρότυπο Xkzv-ΙΙ
Τρόπος ελέγχου Ελεγχόμενη ημίκυμα διόρθωση
Volrage παροχής ηλεκτρικού ρεύματος
(β)
220
Συχνότητα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος
(Hz)
50
Τρέχον (α) 0,08 0,12 0,15 0,2 0,25
Συνολικό βάρος του εξοπλισμού
(κλ)
4 7 12 18 27


Χαρακτηριστικά
 

Δομένος τροφοδότης σκονών βιομηχανίας τροφίμων ο φορητός GZV μίνι ηλεκτρομαγνητικός είναι ένας εξοπλισμός σίτισης νέου τύπου, και έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά έναντι των άλλων εξοπλισμών σίτισης:

1. Μικρός όγκος, ελαφριά, απλή δομή, εύκολη εγκατάσταση, χαμηλή λειτουργική δαπάνη.

2. Έχει τη μικρή κατανάλωση electicity λόγω της εφαρμογής της αρχής αντήχησης της μηχανικής δόνησης.

3. Υιοθετεί ελεγχόμενη την ημίκυμα παροχή ηλεκτρικού ρεύματος διόρθωσης, η οποία πραγματοποίησε το stepless κανονισμό της ικανότητας σίτισης κατά τη διάρκεια της χρήσης.

4. Επειδή το υλικό ρίχνεται επάνω συνεχώς κατά τη διάρκεια της σίτισης, κατά συνέπεια η γούρνα τροφών είναι φορεμένο φως.

 

Χρήση και εγκατάσταση


1. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η κανονική λειτουργία του τροφοδότη, πρέπει να δώσει προσοχή σε διάφορα σημεία στην εγκατάσταση της χοάνης.
2. Η έξοδος και η δεξαμενή τροφών πρέπει να έχουν το χάσμα 5mm, να εξασφαλίσει τα hopperis που δεν επηρεάζονται με τη διαδικασία.
Η έξοδος υδατοπτώσεων πρέπει να σχεδιάσει πλάγιος, για να αποφύγει την κάθετη άμεση πίεση πίεσης στον τροφοδότη, διαφορετικά έχει σοβαρές επιπτώσεις στην αποδοτικότητα του τροφοδότη.
3. Το μέγεθος του ανοίγματος της χοάνης θα εγγυηθεί για να λάβει το ικανοποιητικό υλικό, προκειμένου να ρυθμιστεί ο αριθμός υλικών πρέπει να τεθεί ως στόχος την πύλη.
4. Ο δομένος τροφοδότης για τη δομή τύπων καθισμάτων, εγκαθιστά το επίπεδο στο πιάτο υποστήριξης.

 

Αρχή εργασίας

Δομένος τροφοδότης σκονών βιομηχανίας τροφίμων ο φορητός GZV μίνι ηλεκτρομαγνητικός υιοθετεί το γραμμικό εναλλάσσοντας τύπο γουρνών, ο οποίος αποτελείται από τη γούρνα, τον ηλεκτρομαγνητικούς δονητή και τον απορροφητή κλονισμού. Μπορεί να καλύψει τα υλικά χωρίς προσανατολισμό. Ο ηλεκτρικός έλεγχός του χρησιμοποιεί ένα κύκλωμα διόρθωσης ημικυμάτων, το οποίο είναι εντελώς εξοπλισμένο χωρίς τα περιστρεφόμενα μέρη και ταΐζοντας με την αρχή μικροϋπολογιστής-ρίξτε την κίνηση. Η διαδικασία σίτισης είναι απολύτως αυτόματη, η ένδυση γουρνών είναι μικρή, η μηχανική συντήρηση είναι κατάλληλη, και το υλικό με την υψηλής θερμοκρασίας ένδυση και corrosiveness μπορεί να μεταφερθεί συγχρόνως. Το κιβώτιο ελέγχου επιτρέπει τη χειρωνακτική και αυτόματη ρύθμιση.

Πλεονέκτημα
 
1. Μικρό μέγεθος, ελαφριά, απλή δομή, κατάλληλη εγκατάσταση, κανένα περιστρεφόμενο μέρος έτσι καμία λίπανση ανάγκης, κατάλληλη συντήρηση και χαμηλή λειτουργική δαπάνη.
2. Λόγω των ηλεκτρομαγνητικών χρήσεων τροφοδοτών δόνησης η αρχή αντήχησης της μηχανικής δόνησης, η διπλή μάζα λειτουργεί σε ένα χαμηλό κρίσιμο κράτος αντήχησης, καταναλώνοντας κατά συνέπεια τη λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια.
3. Δεδομένου ότι το ρεύμα μπορεί να αλλάξουν στιγμιαία, να ανοίξουν και να κλείσουν, έτσι το ποσό σίτισης έχει μια υψηλή ακρίβεια.
4. Ο εξοπλισμός ελέγχου αυτής της σειράς μηχανών ηλεκτρο-δόνησης μπορεί εύκολα να ρυθμίσει το ποσό σίτισης κατά τη διάρκεια της χρήσης, και μπορεί να πραγματοποιήσει το συγκεντρωμένο έλεγχο και τον αυτόματο έλεγχο της διαδικασίας παραγωγής.
5. Δεδομένου ότι το υλικό στη δεξαμενή τροφών ρίχνεται συνεχώς επάνω κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σίτισης και πηδά προς τα εμπρός σύμφωνα με την τροχιά της παραβολής, η ένδυση της δεξαμενής τροφών είναι μικρή.
6. Αυτή η σειρά δομένος μηχανών δεν είναι κατάλληλη για τις εφαρμογές με τις explosionproof απαιτήσεις.
 
Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα
 
Δομένος τροφοδότης σκονών βιομηχανίας τροφίμων ο φορητός GZV μίνι ηλεκτρομαγνητικός είναι ένας νέος τύπος της σίτισης του εξοπλισμού, ο οποίος έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά έναντι άλλου εξοπλισμού σίτισης:
1. μικρό μέγεθος, ελαφριά, απλή δομή, εύκολη εγκατάσταση και χαμηλή λειτουργική δαπάνη
2. Λόγω της μηχανικής αρχής αντήχησης δόνησης, η κατανάλωση ισχύος είναι μικρή
3. Χρησιμοποιώντας thyristor την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος διόρθωσης ημικυμάτων, το ποσό τροφών μπορεί να ρυθμιστεί steplessly κατά τη διάρκεια της χρήσης
4. Ο τροφοδότης ρίχνει συνεχώς το υλικό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σίτισης, έτσι η ένδυση της δεξαμενής τροφών είναι μικρή.

 

Εφαρμογή
 
Δομένος τροφοδότης σκονών βιομηχανίας τροφίμων ο φορητός GZV μίνι ηλεκτρομαγνητικός χρησιμοποιείται ευρέως στη μεταλλεία, τη μεταλλουργία, τον άνθρακα, τα οικοδομικά υλικά, την ελαφριά βιομηχανία, τη χημική βιομηχανία, τη βιομηχανία μηχανημάτων και τη γεωργία. Είναι επίσης κατάλληλο για την αυτοματοποιημένη επεξεργασία κατά δεσμίδες και τα ποσοτικά συστήματα αυτοματοποίησης διαδικασίας συσκευασίας και παραγωγής.

 

Δομένος τροφοδότης σκονών τροφοδοτών βιομηχανίας τροφίμων φορητός GZV μίνι ηλεκτρομαγνητικός 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Xinxiang Techang Vibration Machinery Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Hou

Τηλ.:: +8615617167691

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα