Αρχική Σελίδα

Xinxiang Techang Vibration Machinery Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. μηχανημάτων δόνησης Techang Xinxiang, ΕΠΕ βρίσκεται στη βόρεια κεντρική πόλη του βιομηχανικού πάρκου Xinxiang Sizhuangding, δίπλα στο σιδηρόδρομο του Πεκίνου Guangzhou, εθνικός αυτοκινητόδρομος 107, η μεταφορά είναι κατάλληλη, τα μηχανήματα δόνησης Techang είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που είναι μια ολοκλήρωση του σχεδίου, της έρευνας & της ανάπτυξης, της παραγωγής και του μάρκετινγκ, τα κύρια προϊόντα είναι εύκαμπτος μεταφορέας βιδών, δομένος οθόνη, που μεταβιβάζει τη μηχανή (μεταφορέας βιδών, μεταφορέας ζωνών, μεταφορέας μεταλλουργικών ξυστρών), ταΐζοντας τις μηχανές (τροφοδότης δόνησης μηχανών, ηλεκτρομαγνητικός τροφοδότης), ανυψώνοντας τη μηχανή (ανελκυστήρας κάδων, ανελκυστήρας δόνησης), τον αναμίκτη, την υβριδική μηχανή, συναρμολογήσεις ορυχείων και άλλα εννέα στοιχεία των εκατοντάδων των προϊόντων για σας για να επιλέξουν, μπορούμε επίσης να βασίσουμε τις απαιτήσεις των χρηστών να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα τα είδη μηχανικών προϊόντων ορυχείων.

Κίνα Xinxiang Techang Vibration Machinery Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

 

Η επιχείρησή μας έχει το επαγγελματικό τεχνικό προσωπικό, τον προηγμένους μηχανικό και την υπηρεσία πωλήσεων, η οποία κατέχει μια ομάδα με υψηλό - ποιότητα και καινοτομία. Η προηγμένη παραγωγή, εξοπλισμός επεξεργασίας, προώθησε την τεχνολογία παραγωγής, τα τέλεια μέσα ανίχνευσης και το τεχνικό ποιοτικό επίπεδο είναι στην κυριάρχη θέση της ίδιας βιομηχανίας. Εμμένουμε πάντα στη «κύρια τεχνολογία, άριστη ποιότητα, διαχείριση ακεραιότητας, τέλεια υπηρεσία» με σκοπό την επιχείρηση, επιμένουμε στην ποιότητα πρώτα, τιμιότητα πρώτα, πελάτης πρώτα.

 

Κίνα Xinxiang Techang Vibration Machinery Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Θερμά ευπρόσδεκτοι νέοι και παλαιοί πελάτες για να επισκεφτούμε την καθοδήγηση επιχείρησής μας, ανυπομονούμε να ανταλλάξουμε με σας ειλικρινά, συνεργαζόμαστε ειλικρινά και επιδιώκουμε την κοινή ανάπτυξη!

 

Κίνα Xinxiang Techang Vibration Machinery Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Xinxiang Techang Vibration Machinery Co.,Ltd.
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : TECHANG

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Xinxiang Techang Vibration Machinery Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Xinxiang Techang Vibration Machinery Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις